Untitled part 2

Ducea o viaţă dublă. Era muncitorul şters de la serviciu, cu costum ponosit. Era ordonat, lucra fără pauză şi lucra orice. Era cel care agaţă câte o femeie prin cluburi ieftine. Avea mereu cearcăne, dar cei de la muncă nici nu bănuiau din ce motiv. Credeau că lucrează şi noaptea. Nu ştiau ce univers se ascundea în mintea lui, un univers care nu îl lăsa niciodată să doarmă.

Era ca şi cum te-ai desprinde uşor de toşi ceilalţi. Până la urmă, nu avea nici un motiv să ducă o viaţă dubă. Dar în lipsa posibilităţilor financiare, avea o imaginaţi bogată. Odată, în copilărie a stat două ore să privească o pisică sdormind, timp în care şi-a notat 375 de moduri în care să infilterze pisica în NASA şi să o trimită în spaţiu.

Acum nu se schimbaseră prea multe. Deşi apartamentul lui avea două camere şi aproape 50 mp, pentru el era un întreg regat. Se simţea ca un rege în acea cutie de chibrituri. Un rege fără coroană. Pereţii erau scrijeliţi cu idei. Patul dădea pe-afară de vise. Nimeni nu văzuse asta până acum. Numai o minte ca a lui ar putea înţelege.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s