Bah, cine-i asta?

Luni. Magazin de încălţăminte. Intra o tipă. Are blugi tăiaţi, lanţuri agăţate, teneşi negri, maieu negru lălâi, colier cu cap de bivol, ochelari de aviator şi pălărie neagră. Vânzătoarea o urmăreşte cu privirea. Tipa se opreşte în faţa unor sandale portocalii cu flori. Vânzătoarea o întreabă dacă o poate ajuta cu ceva. Tipa îi spune că îi plac foarte mult sandalele şi dacă are 36.

Marţi. Magazin de haine. O tipă cu o bluză din voal cu nişte păsări discret imprimate, pantaloni scurţi, mocasini roşii şi ochelari de soare inimioară îşi face apariţia. Pare foarte interesată de un tricou cu Iron Maiden, uitat de mult prin spatele rafturilor.

Miercuri. Librărie. O tipă cu o bluză din dantelă albă, blugi şi balerini roz intră pe uşă. Se uită puţin prin jur apoi îşi cumpără o carte de la secţiunea horror/thriller.

Joi. Magazin de accesorii rock. Intră o tipă cu fustă-pantalon în buline, maieu delicat, sandale cu platformă şi ochelari de soare rotunzi. Se uită cu foarte mare interes la bocancii până la genunchi, solizi şi plini de catarame.

Vineri. Mall. O tipă cu nişte pantaloni scurţi simpli, un tricou alb şi teneşi simpli se uită la cele mai extravagante haine.

Vă întrebaţi ce e cu tipa aia şi de ce am urmărit-o o săptămână? Ei bine, pentru că tipa aia sunt eu. Dacă m-ar urmări cineva o săptămână, cam astea ar fi impresiile lor. Probabil s-ar întreba ce e în neregulă cu mine, dar pur şi simplu nu pot avea un singur stil. Sunt în stare să mă îmbrac punk şi să citesc Jane Austen.

 

Un gând despre „Bah, cine-i asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s