Utilizari practice ale portocalelor

Noi, oamenii, ne-am obisnuit sa subestimam lucrurile atat de repede incat nu luam in seama decat modul principal in care il putem utiliza.

Designerul nostru,  Ianto Anderson ne transpune in lumea fascinanta a arhitecturii:

Astazi vom construi o casa din portocale, nu una ornamentala, ci una cu totul si cu totul locuibila. Ianto ne dezvaluie avantajele unei case din portocale;  acestea sunt foarte buni izolatori fonici, deci nu va mai trebui sava faceti griji in privinta zgomotelor de afara. De asemenea pastreaza temperatura constanta in interior, indiferent de cea din exterior. Sunt mai ieftine si mult mai usoare decat caramida sau PVCul.

Constructia:

Avem nevoie de 3 tone de portocale (in loc de caramizi), si in rest toate celelalte materiale obisnuite de constructii. Se tencuieste fiecare portocala in parte (aveti grija sa fie in linie derapta) cu un strat ceva mai gros de ciment, pentru a fi mai stabil. Apoi restul constructiei decurge intr-un mod normal.

Acum, mai avem cateva indicatii, asa, pe final: incercati sa vopsiti peretii in nuante apropiate de nuanta mucegaiului (s-ar putea sa aveti mici surprize in timp) si sa aveti cat mai multe parfumuri de camera (tot din cauza acelor mici surprize).

Avem de asemenea, inclusa in pret si o varianta de decorare exterioara, pentru a va face casa sa arate fantastic, si anume:

Sper ca ideile noastre sa va incante si sa va mai desprinda din rutina zilnica 🙂

3 gânduri despre „Utilizari practice ale portocalelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s